







Who Cares: Increasing Knowledge and Partnerships on Mental Health and Psychosocial Support for Helpers in Pandemics and Conflicts

Partner Meeting Innsbruck 13.-14.11.2024

AGENDA

Aims of the meeting:

- To discuss pending administrative issues
- To discuss training implementation
- To conclude on social media campaign and online media library
- To look back and evaluate the project progress and project impact
- To plan and implement the dissemination event
- To finalize plans for the national conferences
- To brainstorm ways of sustaining the collaboration of project partners

Location: University of Innsbruck, Institute for Psychology, Innsbruck, Grauer Bär, Universitätsstraße 5-7

We meet in the hotel lobby and go to the meeting room together

Online Participants

Day 1 (13.11.2024):

https://lms.uibk.ac.at/bigbluebutton/WhoCares Partner Meeting Innsbruck DAY 1

Day 2 (14.11.2024):

https://lms.uibk.ac.at/bigbluebutton/WhoCares Partner Meeting Innsbruck DAY 2





















WED, 13.11.2024 Updates from partner countries, Trainings, National Conferences, Media Campaign, Impact Evaluation				
09.30	15 min	Official Welcome Coo and Co-Coo	UIBK, AutRC	
09.45	20 min	Report on Training Activities & Lessons learned in Armenia	ARCS	
10.05	20 min	Report on Training Activities & Lessons learned in Georgia	GRCS	
10.25	20 min	Report on Training Activities & Lessons learned in Ukraine	TSNUK	
10.45	15 min	Discussion on Training Evaluation Report	UIBK, all partners	
11.00	30 min	Coffee break		
11.30	30 min	Summary of Social Media Campaign	AutRC, Sopho	
12.00	30 min	Online Media Library & Management of Materials on UCPKN platform	AutRC, Sopho, UIBK	
12.30	30 min	Updates on National Conferences	All partners	
13:00	60 min	Lunch break		
14:00	60 min	Impact Evaluation session	UIBK, AutRC, all partners	
15:00	30 min	Remaining gaps & needs: Brainstorming future activities and project ideas	All partners	
15.30	15 min	Coffee break		
15.45	45 min	Planning of Dissemination Event	All partners	
16.30	-	End of Day1	All partners	

18:00 SOCIAL EVENT & DINNER





















THU, 14.11.2024 Administrative Issues, Dissemination Event, Outlook & future activities				
09:30	15 min	Recap of day I	UIBK	
09:45	45 min	Final Administrative Issues	UIBK	
10.30	60 min	Coffee break/content production Social Media		
11.30	90 min	DISSEMINATION EVENT (Kaiser-Leopold-Saal)	All partners	
13.15	60 min	Lunch break		
14.15	45 min	Future project activities: formal aspects, e.g. project calls and other opportunities	AutRC	
15.00	30 min	Summary of final steps and wrap up	UIBK	
15.30	-	End of Day 2	All partners	











